tirsdag 26. mars 2013

Tidenes enkleste påskegodis!?!

Dette snopet ble laget på no time, og passer perfekt til å erstatte alt drittgodiset man vanligvis forbinder med påske.

Jeg blandet rett og slett en mango smoothie med gelatin, satte en liten halvtime i kjøleskapet, og voila! Vips har man fantastiske gelegodis!

Oppskrift på en passe mengde;

- fire dl smoothie (mango kan anbefales)
- en haug gelatin utblandet i litt varmt vann, jeg brukte omtrent 4ss gelatin og 0,75dl vann.

Helles i konfektformer, eller i en vanlig form som hvelves og skjæres i passende biter. :) deles med små og store med god samvittighet.


God påske!

2 kommentarer:

 1. Enig! Dette er jo så godt også!
  Søren ta, nå angrer jeg på at jeg slukte i meg papayen i stad. Den kunne fint blitt brukt til gelegodis!

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.


  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,
  Christina
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett