Vi har vært så heldige å ha fått Gry Hammer til å holde kurs for oss. Vi har fremdeles ledige plasser, så meld dere på!
Kursinformasjon tradisjonelle tilberedningsmetoder i Stavanger lørdag 13. og søndag 14. april.
Tid: Lørdag kl 14.00-18.00, søndag kl 10-13.30. Pris kr 1600,- for begge dager, kr 950,- for en dag. Imidlertid smart å få med seg begge dagene da innholdet henger sammen. Vi lager f.eks surdeigsbrød og langkokt kraft!
Vi skal i helgen gå gjennom de grunnleggende elementene ved et tradisjonelt kjøkken, lage fermentert mat og andre godsaker der vi bruker tradisjonelle tilberedningsmetoder. En fin og salig blanding av teori, matlaging og ikke minst spising.
Bindende påmelding til Anine Imset tlf. 90283171. Kurset forhåndsbetales til kontonr 9722.45.69916 og merkes med Matkurs Stavanger!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar