Det går mye i supper hos oss for tiden. Det er godt, varmende, mettende og ikke minst sunt! I går ble det en super gresskarsuppe, med skikkelig futt i. Jeg lager som tidligere nevnt det meste på slump, smaker meg frem fremfor å bruke oppskrifter, og liker å ekspermientere. Men her er i allefall hva jeg hadde i denne suppen:
- ett økologisk gresskar
- oksekraft
- to økologiske løk
- en-to økologiske chili
- en stor fersk gurkemeierot (ser i allefall ut som en rot, men pulvervarianter går sikkert fint)
. en kubbe økologisk ingefær
-salt & pepper
Kokes til alt er mørt, jevnes med stavmikser og nytes!
Ser nydelig ut! Blir aldri lei av suppers mangfoldighet. Og med kjøleskap og fryser full av div kraft er ikke suppen langt unna :-) hvilket gresskar brukte du ?
SvarSlettTypisk "halloween"-gresskar, men alt går fint. Nydelig med butternut squash også!
SvarSlettHerlig! Vldig lyst til å smake butternut og hokkaido, er bare den typiske jeg har smakt. Hvor kjøper du ?
SlettPå den økologiske dagligvarer rett ved her. Og får av og til i fruktkassene som kommer på døren.
Slett