mandag 11. mars 2013

Er du lei av matjuks?!? Vil du kjøpe ferskmelk lovlig?

Jeg er drittlei av å måtte studere hver eneste innholdsfortegnelse fordi man ikke kan stole på produktnavnet. Jeg er drittlei av at det skal være mulig å kjøpe frossen drittmat med innhold ikke egnet for mennesker, samtidig som det skal være forbudt å kjøpe sunne varer når og hvordan man vil.(ferskmelk)!

Jeg er drittlei av at godtroende forbrukere lures til å tro at varer er sunt ved bruk av matfarge, tullemerking og  lurenavn på produktene.

Jeg er drittlei av å bli sett på som sær og spesiell fordi jeg prøver å sikre barna mine mot å spise ting jeg ikke engang ville gitt til bikkja mi, men som andre foreldre serverer sine i god tro på grunn av matjuks!

Er du som meg, drittei av juks? I så fall oppfordrer jeg deg av hele mitt hjerte til å signere dette oppropet!

Vi har jo allerede sett at det nyttet å skrike om Vita-produktene, nå er det på tide å brette opp ermene å fortsette kampen mot matjuks!

Jeg synes også det er på overtid å få opphevet forbudet mot salg av ferskmelk, og siden det er gående en kampanje på dette også oppfordrer jeg deg til å signere her!

5 kommentarer:

 1. Man kan også kjøpe seg en del av en andelsdrift, og da får man det helt lovlig, da man eier deler av gården=)
  Solveig

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sant, men det er altfor få slike muligheter i forhold til hvor mange som faktisk ønsker et fast tilbud av fersk melk. Men for all del, er det mulig er det en veldig, veldig god ide!

   Slett
 2. Amen, da har jeg signert.
  Beate

  SvarSlett
 3. Da har jeg også signert!

  SvarSlett