fredag 15. mars 2013

Hva spiser du da?

Dette er et spørsmål jeg ofte får. Så jeg tenkte å kort oppsummere hva min families kosthold for tideninneholder. Denne listen er langt fra fullstendig, men gir et lite innblikk i hva tradisjonskost består av i vårt hus.

Drikke:
-kombutcha
-kefir
-vannkefir
-gingerbeer
-myse-shot
-smoothies
-te, fortrinnsvis grønn i alle varianter
-upasteurisert ferskmelk

Bilde fra http://www.paulshealthblog.com
Kjøtt:
-vilt
-økologisk storfe
-økologisk lam
-nitrittfri spekemat, tørket og røket kjøtt
-lever og annen innmat

Pålegg:
-rebellost i alle varianter
-hjemmelaget peanøttsmør
-hjemmelaget sjokoladepålegg
-hjemmelaget syltetøy
-melkesyregjærede grønnsaker

Annet:
-krydder i alle varianter
-egg!
-kraft og gelatin i mengder!
-melkesyregjærede grønnsaker
-grønnsaker i alle former, farger og fasonger
-frukt
-popcorn
-smoothies
-diverse snacks
-bløtlagte/tørkede nøtter, frø
-tørket frukt

Fisk:
-selvfisket i alle varianter
-røyket villaks

5 kommentarer:

  1. Herlig!
    Det er jo masse å spise!!!

    SvarSlett
  2. Takk for tips om fermenterte grønnsaker som pålegg! Det hadde jeg jammen ikke tenkt på før. Godt det fins mange kreative sjeler rundt omkring:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Knallgodt det! :) Agurk, rødbete, cherrytomater osv. perfekt både alene og som topping!

      Slett