Pannekaker er alltid en slager hos oss, og disse surdeigspannekakene er en fantastisk måte å kvitte seg med overflødig surdeigsstarter på! De er fluffy (eller du kan droppe bakepulveret og få de som vanlige pannekaker), og kan lages både små og store, etter lyst og behov. Garantert spist opp blir de uansett!
Originaloppskriften finner du her, men jeg følger som sagt sjelden oppskrifter. ;)
Min vri er som følger:
- 3 kopper aktiv surdeigsstarter
- 2-3 økologiske egg
- en ts sucanat/kokosblomssukker
- 1 ts smeltet kokosfett eller smør
- 2 ts bakepulver
Stekes i masse smør og spises med det man måtte ønske. Enjoy!
Oi, du bruker bare surdeigsstarter og ikke noe ekstra mel? Det er jo veldig praktisk, men blir det ikke veldig surt?
SvarSlettNei, faktisk ikke surt i det hele tatt om starteren er nyforet og fresh. :) ingen her i huset som engang har spurt hva slags pannekaker dette er! ;)
Slett