Selv om jeg også spiser leveren min rå, er det få ting som er bedre enn nystekt og lunken leverpostei, men mengder smør eller fett på.
Jeg lager min i porsjonsformer, som jeg fryser, og har dermed alltid tilgang på nystekt leverpostei på under en halvtime! Kan det bli bedre?
Dette er oppskriften jeg bruker (for tenk; på leverpostei bruker jeg oppskrift), som er en variant av denne:
En pakke kyllinglever (minus det jeg har spist rått i ca 1,5 dag)
3 egg
1 dl smeltet ekte smør
2 løk
3 fedd hvitløk
3 store ts timian
1 ts tørka ingefærpulver
1 ts muskatnøtt
salt & pepper
Kvernes sammen til du har en jevn røre. Jeg steker mine porsjonsformer i vannbad på ca 180 grader, tar omtrent 20 minutter fra de kommer ut av fryseren og til de er ferdige.
Denne oppskriften skal jeg prøve, du er så flink og inspirerende. Har du prøvd den med annen lever som f.eks saue lever? Kanskje den blir for sterk på smaken?
SvarSlettBeate
Takk! Nei, ikke prøvd lammelever ennå, men det står på planen!
SlettLammelever går helt greit :-) Hadde ikke bekymret meg for om den ble for sterk nei..
SlettEr på tide jeg prøver meg på ekte leverpostei. Dette hørtes godt ut! Takk for oppskriften.
SvarSlettDet er knallgodt!
Sletthttp://eidenshage.blogspot.no/2012/11/hjemmelaget-leverpostei-sunnere-for.html
SvarSletthttp://eidenshage.blogspot.no/2012/12/ra-lever-ceviche-og-nydelig-levergryte.html
http://senseoflife.blogg.no/1331130864_hjemmelaget_leverpost.html
http://senseoflife.blogg.no/1354709630_lever_med_futt_i_samt.html
http://grontvann.com/hjemmelaga-leverpostei/
http://fleksitarianerliv.blogspot.no/2012/05/hjemmelaget-kyllingleverpostei.html
http://gryhammer.blogspot.no/2012/09/ra-lever-er-supermat-i-ekstremklasse.html
http://www.kraftmamma.no./lever-med-futt-i/
http://godtsuntogbillig.blogspot.fr/2012/12/foie-gras-hjemmelaget-oppskrift-gaselever.html
http://godtsuntogbillig.blogspot.fr/2012/12/julepostei-julepate-hjemmelaget-oppskrift.html
http://godtsuntogbillig.blogspot.fr/2013/01/lever-butterdeig-lunsj-middag-oppskrift.html
http://hodetiskyene.blogspot.no/2013/03/lenge-leve-leverposteien.html
http://www.keeperofthehome.org/2011/04/liver-learning-to-love-and-cook-this-superfood.html
http://hartkeisonline.com/whole-and-natural-foods/liver-and-onions-a-forgotten-traditional-meal/
http://www.motherearthnews.com/real-food/cooking-organ-meats-zmaz76mjztak.aspx http://www.motherearthnews.com/Real-Food/1976-05-01/Eating-Organ-Meat.aspx
http://www.marksdailyapple.com/organ-meats/#axzz1pLPPPD6e
http://kellythekitchenkop.com/category/organ-meats
http://thenourishingcook.com/category/recipes/the-main-course/organ-meats/
http://www.livingpaleo.com/a-guide-to-organ-meat/
http://balancedbites.com/2011/05/easy-recipe-chicken-liver-pate.html
http://cavegirleats.com/2011/09/09/baked-liver-pate-yum-seriously-seriously
http://paleodietlifestyle.com/simple-and-delicious-liver-pate-recipes/
http://www.foodnetwork.com/recipes/ina-garten/chopped-liver-recipe/index.html
http://www.theclothesmakethegirl.com/2011/01/17/dont-be-lily-livered-aromatic-chickenlivers/
http://nomnompaleo.com/post/1983505174/easy-paleo-frittata
http://www.cdkitchen.com/recipes/ingredient/offal/
http://www.livestrong.com/article/254797-how-to-eat-liver-for-nutrition/
http://www.livestrong.com/article/509912-how-to-cook-beef-organs/
http://easynaturalfood.com/category/organ-meats/
http://criticalmas.com/2012/02/beef-liver-asparagus-garlic/
http://www.weareneverfull.com/springtime-saute-of-lambs-liver-from-unfashionably-late-to-trend-setting-in-the-blink-of-an-eye/
http://www.weareneverfull.com/veal-liver-an-inspired-choice/
http://www.weareneverfull.com/star-crossed-livers/
http://www.seriouseats.com/recipes/2011/09/stir-fried-liver-and-onions-recipe.html?ref=title
http://www.seriouseats.com/recipes/2012/06/spicy-stir-fried-liver-and-onions-recipe.html?ref=search
http://www.seriouseats.com/recipes/2010/06/the-nasty-bits-sauteed-duck-livers-with-rhubarb-and-cherry-sauce-recipe.html?ref=title
http://www.seriouseats.com/recipes/2009/12/the-nasty-bits-chicken-liver-omelet.html?ref=title
http://www.seriouseats.com/recipes/2012/04/chicken-liver-pork-meatballs.html?ref=search
http://www.seriouseats.com/recipes/2010/03/the-nasty-bits-chopped-liver-recipe.html?ref=title
http://www.seriouseats.com/recipes/2012/05/chopped-liver-recipe.html?ref=search
http://www.seriouseats.com/recipes/2011/10/pan-seared-liver-in-red-chile-sauce-recipe.html?ref=search
http://moroccanfood.about.com/od/moroccanoffalrecipes/r/Moroccan-Fried-Liver-And-Onions-Recipe.htm
http://moroccanfood.about.com/od/maindishes/r/liver_kebab.htm
Supert, takk! Noe annet enn organdonasjon ja! ;)
SlettHvor mye lever er det i en pakke kyllinglever?
SvarSlett500 gram. :)
SlettVeldig god oppskrift! Og så enkelt med få ingredienser:)
SvarSlettTrenger du et lån?
SvarSlettHar du et dårlig rykte?
Trenger du penger for å betale regningene?
Du må starte en ny virksomhet?
Har du et uferdig prosjekt tilgjengelig på grunn av dårlig finansiering?
kontakt oss innen
E-post via: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com
FØRSTE INFORMASJON TRENGES
1. Fullt navn:
2. land:
3. adresse:
4. stat:
5. kjønn:
6. sivilstatus:
7. okkupasjon:
8. Telefonnummer:
9. Månedlig inntekt:
10. E-postadresse:
11.Lånebeløp som trengs:
12. varighet:
13. Lånets formål:
14. lånetype:
15. Hvordan kjenner du oss (REF):
16. Har du tidligere søkt:
Så snart vi mottar informasjonen din, blir lånet ditt behandlet