tirsdag 9. april 2013

Spre litt grønn glede der du bor!



I dag kommer en oppfordring om å spre litt grønn glede der du bor! MAJOBO setter fokus på grønn glede, planting i byer, og ikke minst litt gerilja-haging

Her i byen har vi allerede gått sammen og begynt planleggingen av frukt og bær på offentlige nærområder, rett og slett for å vise andre at man ikke trenger stor plass for å dyrke godsaker, og ikke minst for å spre litt glede i hverdagen! Hvem kommer vel sur på jobb om man har knasket de søteste jordbær på bussholdeplassen?


Oppfordrer dere å starte lignende prosjekter der du bor! Slå dere sammen eller gjør det på egenhånd, men spre litt grønn glede der du bor! Og dyrk i hvertfall noe hjemme hos deg selv, følelsen av å ha dyrket frem sunn og smaksrik mat helt på egenhånd er ubetalelig!



6 kommentarer:

  1. Kjempegod ide!! Bor du i Stavanger?
    Takk for din inspirasjon!!
    Hilsen Liv

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk. Ja, jeg bor i Stavanger. :) Her er FB-gruppen for Rogaland om du også bor i området. https://www.facebook.com/groups/219854004813973/

      Slett
  2. Åh, det hørtes trivelig ut :)
    Kanskje den smygende frø-ninjaen må snike seg ut en tur! Men tror jeg må vente på vårantydning først.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, tror det blir superfint! Gleder meg! Nå står de søte små i vinduskarmen og vokser seg store og sterke. Fremdeles kaldt her også.

      Slett
  3. Flott tiltak! Håper mange hiver seg med:-)

    SvarSlett