søndag 5. mai 2013

Ertesuppe for ertekroker!

I påsken hamstret jeg fenalår fra Villsaukongen, og så fort de var knasket opp ble de til vidunderlig kraft! Fenalårkraft er uten tvil den beste kraften jeg vet. I dag ble denne kraften til ertesuppe!

Ertesuppe laget på kraft (av noe de fleste ville kastet uten å tenke videre over) er utrolig smaksrikt, og ikke minst en latterlig billig middag! 4,90.- kostet en pakke erter på nærbutikken her. Vanligvis kjøper jeg et annet sted, og i en annen kvalitet, men helt ærlig syntes jeg ikke det kunne merkes på smaken!

Ertesuppe for ertekroker:

- en pakke erter, bløtlegges over natten i forveien
- kraft (bruk det du har, godt blir det lell)
- kjøttet fra fenalåret/annet kjøtt

La stå og simre/småputre ca en times tid. Smak til med salt. Serveres med en stor klatt ekte smør!Nå skal de sies at min minste ertekrok ikke likte annet en kraften fra suppen, så den ble silt over i et glass, blandet 50/50 med smør, og drukket mer eller mindre på styrten! 
Den store ertekroken likte ikke "maisen" (ertene), så han satt og slurpet kraften, og pelte ut kjøttbiter som han foret minsten med. Jeg er helt overveldet av hvor matglade barna har blitt det siste året, og ikke minst imponert over at de nå smaker på alt de får servert! Hurra for de, og hurra for meg som har fått de til å like skikkelig kraftkost!1 kommentar:

  1. Min endeløse ros går til denne dype sjarmøren som er verdt å etterligne. Takk doktor. Hei gutter jeg heter Donna 38. Jeg bor i San Francisco Bay-området i California. Mitt følelsesliv tok en stor vending og har blitt velsignet siden jeg ble henvist til ham av en familievenn som ble søster, smertene var så uutholdelige, det traumatiserte meg fordi jeg hadde vondt, hadde vanskelige netter som nesten gjorde meg elendig for omtrent et år før møtet med Dr. Egwali som hjalp til med å gjenopplive det jeg trodde var borte. Tro på det første at jeg også var vantro på grunn av mine forskjellige møter med en rekke spellcasters og nettsteder, alt på randen av å bringe min søte ektemann tilbake til meg, jeg har alltid vært sterk og visste at det måtte være et pålitelig sted å hjelpe mitt eget ekteskapsskader for det ga virkelig så mye kaos. Kathy fant doktor Egwali og ga den til meg, jeg kontaktet ham og forklarte hva jeg gikk gjennom, han sa at han måtte utføre visse ritualer som alle nødvendige prosedyrer ble fulgt av, helt siden disse ritualene ble gjort, har livet vårt vært så fargerik, han har siden vært min ideelle mann og kjærlighet mot meg og barna våre. Takk igjen, doktor, du kan bli med ham på et av disse mediumene og være en lykkelig sjel som jeg håper å finne flaks!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-post: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett