torsdag 21. mars 2013

Gresskarsuppe med futt i!

Det går mye i supper hos oss for tiden. Det er godt, varmende, mettende og ikke minst sunt! I går ble det en super gresskarsuppe, med skikkelig futt i. Jeg lager som tidligere nevnt det meste på slump, smaker meg frem fremfor å bruke oppskrifter, og liker å ekspermientere. Men her er i allefall hva jeg hadde i denne suppen:

- ett økologisk gresskar
- oksekraft
- to økologiske løk
- en-to økologiske chili
- en stor fersk gurkemeierot (ser i allefall ut som en rot, men pulvervarianter går sikkert fint)
. en kubbe økologisk ingefær
-salt & pepper

Kokes til alt er mørt, jevnes med stavmikser og nytes!


4 kommentarer:

  1. Ser nydelig ut! Blir aldri lei av suppers mangfoldighet. Og med kjøleskap og fryser full av div kraft er ikke suppen langt unna :-) hvilket gresskar brukte du ?

    SvarSlett
  2. Typisk "halloween"-gresskar, men alt går fint. Nydelig med butternut squash også!

    SvarSlett
    Svar
    1. Herlig! Vldig lyst til å smake butternut og hokkaido, er bare den typiske jeg har smakt. Hvor kjøper du ?

      Slett
    2. På den økologiske dagligvarer rett ved her. Og får av og til i fruktkassene som kommer på døren.

      Slett